Planningstool

Wanneer kan je welke projecten indienen?

Tussen september 2021 en september 2022 lanceren wij 7 oproepen, voor verschillende soorten projecten. Maak gebruik van onze planningstool om gericht informatie te krijgen over het project dat je voor ogen hebt.

 

1. Wat is de focus van het project dat je wil indienen?

Ik wil werken aan: Duid hier je keuze aan

De innovatieve dienstverlening aan burgers, ondernemers en verenigingen

De Vlaamse overheid wil dat burgers, ondernemers en verenigingen snel en efficiënt in interactie kunnen gaan met hun gemeente. Zonder rompslomp, zonder gedoe. Meer dan ooit digitaal maar de burger staat centraal en kiest: digitaal of fysiek. Gemeenten maken de klik met de burger via een aanbod van proactieve, gepersonaliseerde oplossingen en gebruiksvriendelijke diensten.

checkbox

De digitale democratie

Hoe kunnen gemeenten via e-participatie hun burgers en ondernemers beter informeren, bevragen en adviseren? Hoe laat je hen (mee)beslissen en samen projecten realiseren? Want burgers worden maximaal betrokken bij het lokale bestuur.

checkbox

De werkplek van de toekomst

Medewerkers gaan aan de slag met moderne digitale tools. Met de laptop onder de arm trekken ze de gemeente in, dicht bij de burger. Bovendien kunnen ze focussen op de essentie van hun werk: oplossingsgericht meedenken met de burger, op basis van correcte en geactualiseerde data. Dankzij optimalisatie en digitalisering van processen behoren tijdsintensieve, repetitieve taken tot het verleden.

checkbox

 

 

 


De informatie die hernomen is in de laatste versie van de subsidiegids primeert boven de informatie weergegeven op deze webpagina.